Vacature wandel vrijwilliger

Gevraagd
Helpen

Vrijwilligster voor wandelen in de Schilderswijk

“Samen bewegen in de buurt’’

Wat ga je doen:

Voor de Buurt Sport Vereniging (BSV) zijn wij op zoek naar een vrijwilligster die de wandelgroepen wilt begeleiden voor BSV De Mussen, de groep wandelt wekelijks.

 

Je begeleidt de wijkbewoners tijdens het wandelen door de wijk. 

De wandeldagen en/of tijden kunnen eventueel samen in overleg worden aangepast.

 

De Mussen

De Mussen is het oudste buurtcentrum van Nederland en bevindt zich in het hart van de Schilderswijk in Den Haag. Wekelijks wordt De Mussen bezocht door ruim 2000 buurtbewoners van alle leeftijden en verschillende etnische achtergronden. De Mussen biedt kinderen, jongeren en hun ouders in de wijk kansen op ontwikkeling.  Dit doen wij door activiteiten te ontwikkelen en aan te bieden op het gebied van Participatie, Kunst & Cultuur, Gezondheid & Bewegen en Natuur & Techniek. De Mussen is een inspirerende plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten, hun talenten kunnen ontwikkelen en hun dromen waar kunnen maken. De Mussen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld; we zijn gegroeid en de kwaliteit van onze programma’s heeft een flinke impuls gehad.

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam én geest. Zeker in deze coronatijd. Daarom biedt Buurt Sport Vereniging (BSV) De Mussen elke week op vaste tijden wandelingen aan in het groen van de stad. Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo.

 

Voor wie zijn de wandelingen bedoeld:

De wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en dat graag samen met anderen willen doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en vertellen onderweg iets over de natuur. De wandelingen volgen uiteraard de RIVM-richtlijnen.

 

Wat biedt De Mussen:

 

-         Een passende vrijwilligers vergoeding

-         Een enthousiast, dynamisch team, hardwerkend in een informele sfeer

-         Een leuke en uitdagende werkplek, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling

-         Een mogelijkheid om te voldoen aan je verplichtingen naar het UWV

-         Een kans om weer mee te doen in de maatschappij

-         Een mogelijkheid om werkervaring op te doen

 

Heb je interesse?

Ben jij die gemotiveerde vrijwilligster en wil jij graag ons team komen versterken? Mail je reactie met motivatie en eventueel een CV naar:

Naam: Martin Breas, buurtsportcoach

E-mailadres: bsv@demussen.nl of martin.breas@demussen.nl

Tel: 06-30010426

 

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Martin:

Martin Breas
Contactpersoon
-5