Schilderswijk.nl stopt

Dagelijks functioneren
Cultuur
23 april 2024
schilderswijk.nl stopt

Tot onze spijt kregen wij half december het bericht van de gemeente Den Haag dat zij per maart 2024 zouden stoppen met het financieren van Schilderswijk.nl

Deze financiering bedroeg de kosten van het in de lucht houden van de website, en de financiering van een aantal uren voor een betaalde kracht. De gemeente gaat dat geld steken in een 'eigen' website.

Wat deden wij? Als redactie stimuleerden wij het gebruik van de website, met name om 'de agenda' van de wijk publiek te maken voor alle bewoners. Elke dag was er te zien wat er waar te doen was. Daarnaast deelden we positieve berichten over de mensen die in de wijk werken en wonen en zaken die extra aandacht verdienden; groen, eenmalige activiteiten enzovoort.

Wat wilden wij? Een onafhankelijk medium zodat onze meer dan 30.000 Schilderswijkers elkaar leren kennen en weten wat er te doen is in hun buurt.

Wat lukte niet? Contact maken met de ondernemers. We hebben hard gewerkt aan een goed doordachte opzet om ondernemers te laten adverteren op de website. Helaas is het vanwege onze beperkte capaciteit niet gelukt een goed advertentiesysteem in de lucht te krijgen en houden. 

We stoppen definitief De afgelopen maanden hebben we in de wijk gezocht naar een partij die bereid was schilderswijk.nl over te nemen. Dat is helaas niet gelukt. 

Heel erg bedankt!!!! Iedereen die de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan schilderswijk.nl, informatie heeft geplaatst, meegewerkt heeft aan een interview en bovenal de duizenden maandelijkse gebruikers van schilderswijk.nl willen wij ontzettend bedanken. 

Het ga jullie goed! Warme groeten,

De redactieraad (Mohani, Minakshi, Madeleine en Thijs) 

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Redactie Schilderswijk.nl
0