Uit het Gemeenteblad: camera-toezicht

Wonen
10 juli 2023
Tot 24 mei 2024 vallen de gebieden Koningsstraat-Hoefkade en Hobbemaplein en omgeving volgens de Gebiedsaanwijzing onder het flexibel cameratoezicht. e.e.a. is 7 juli23 gepubliceerd onder nummer Nr. 297956 in het Gemeenteblad.

Er zijn goede ervaringen met het camera-toezicht op een aantal plekken in onze wijk. Op basis van de proef met flexibel cameratoezicht in de periode april 2022 tot en met februari 2023, is door 'de driehoek' (burgermeester, politie en openbaar ministerie) besloten om in elk geval tot 31 mei 2024 weer de mogelijkheid te hebben van cameratoezicht in 12 gebieden in Den Haag. Voor onze wijk zijn dat 2 gebieden:

  • Hobbemaplein en omgeving (tussen de Wesselstraat, Boerenstraat, Heemstraat, Hobbemastraat en het Hobbemaplein met inbegrip van de straten en de openbare ruimte binnen dit gebied) en
  • Koningstraat-Hoefkade en omgeving (tussen de Koningstraat, Hooftskade, Om en Bij, Houtzagersingel, Vaillantplein, Ruijsdaelstraat, Van der Neerstraat, Van der Vennestraat, Van Ostadestraat, Vaillantlaan en Parallelweg met inbegrip van de straten en de openbare ruimte binnen dit gebied).

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Redactie Schilderswijk.nl
-14