Het grote Schilderswijk verkiezingsdebat

Meedoen
10 november 2023

Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor "Het Grote Schilderswijk Verkiezingsdebat," een jaarlijks evenement georganiseerd door de Stichting MJG. Dit debat staat in het teken van de uitdagingen waarmee de Schilderswijk en vergelijkbare wijken in Nederland worden geconfronteerd. 

Hoewel er slechts ruimte is voor 100 personen in de zaal, willen we iedereen de kans geven om deel te nemen. Daarom zullen we het debat ook livestreamen, zodat duizenden anderen vanuit huis kunnen deelnemen. We hebben diverse politieke partijen uitgenodigd om een kandidaat uit hun top 5 aan te dragen, We zijn benieuwd naar de verschillende oplossingen die deze kandidaten kunnen bieden voor de uitdagingen in de wijk.

  • Datum: 15 november 2023
  • Tijd: 19:00 uur 
  • Locatie: Theater De Vaillant, 
  • Hobbemastraat 120, 2526 JS Den Haag

Programma:

19:00 uur: Inloop 

19:30 uur: Opening 

19:35 uur: Inleiding 

19:45 uur: Korte presentaties door aanwezige politici 

20:00 uur: Debat 

21:00 uur: Intermezzo

21:15 uur: Debat

22:00 uur: Afsluiting

We hopen u allen te mogen verwelkomen voor een boeiende en informatieve avond. Zorg ervoor dat u dit belangrijke debat voor de toekomst van de Schilderswijk niet mist! Dit evenement wordt georganiseerd door het Multicultureel Jongeren Geluid (MJG) in samenwerking met andere partners uit de wijk.

Wilt u aanwezig zijn bij Het Grote Schilderswijk Verkiezingsdebat? Meldt u dan via evenementen@stichting-mjg.nl

Belangrijk: Toegang is alleen mogelijk voor degenen die een bevestigingsmail van hun aanmelding hebben ontvangen. Zorg ervoor dat u zich op tijd aanmeldt en uw bevestiging ontvangt. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Laat uw stem horen!

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk