Donderdag 10 februari wandelquiz

Gezondheid
4 februari 2022

Wandelen is goed voor je hart, stimuleert een goede nachtrust en is een leuke manier om met anderen uit de buurt in contact te komen. Daarom organiseert de buurtsportcoach in samenwerking met Wijkz een wandelroute voor alle wijkbewoners rondom de Rivierenbuurt/Stationsbuurt. 

Op de route zijn verschillende leuke activiteiten. Zo is er bij het Huijgenspark als bij de nieuwe gymbox op het Oranjeplein een leuke beweegchallenge van een instructeur (aangepast op ieder zijn niveau). 

Er zijn quizvragen voor onderweg en er is halverwege de gelegenheid voor een kopje koffie bij volkstuin Spinozahof. Op het gebied van bewegen is er veel mogelijk, ontdek het beweegaanbod bij je in de wijk en laat weten waar je behoefte aan hebt. Meedoen is gratis en de wandelroute is laagdrempelig. Bent u vandaag klanten/cliënten tegengekomen die van wandelen houden? Of wilt u zelf meewandelen met iemand? 

U kan zich van tevoren aanmelden bij mij maar er is ook een vrije inloop van 12:30 tot 13:00.

De route zal circa een uur in beslag nemen en er wordt vertrokken vanuit buurthuis O3 (Zaanstraat 25).

 

Wanneer u vragen heeft of u kent iemand die graag zou willen wandelen. Wees niet bang om contact op te nemen via david@buurtsportcoachdenhaag.nl of 0611129126.

 

Link naar Facebookevenement: https://fb.me/e/2bpmx0R46

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren