CultuurSchakel: Vacature Coördinator

Cultuur
28 juli 2021

Kunst en cultuur zijn van onschatbare waarde voor onze stad. CultuurSchakel is de organisatie in Den Haag die werkt aan een goed en levendig kunstklimaat, zowel binnen cultuuronderwijs als in de vrije tijd. Onze missie is dat iedereen in Den Haag kan meemaken hoe het is om zélf kunst te beoefenen en zich door kunst van anderen te laten verrijken.

Deel jij onze missie en wil jij je er voor inzetten dat kinderen in de vrije tijd meer aan kunst en cultuur kunnen meedoen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Coördinator programma BinnenBuiten

(afdeling cultuurparticipatie)

24 uur per week / per direct

Dit is het programma:

Met het programma BinnenBuiten stimuleert CultuurSchakel wijkgericht de culturele ontwikkeling van kinderen. Het doel is dat kinderen meer kansen krijgen om ook na schooltijd in hun eigen wijk gemakkelijker en méér aan kunst en cultuur te kunnen (mee)doen. Met het programma versterken we het aanbod van culturele activiteiten in de wijken, op basis van de ideeën en behoeften van kinderen. Dat doen we in samenwerking met die kinderen en culturele aanbieders, ouders, scholen, bibliotheken, kinderopvang, buurtcentra, sportverenigingen etc.

Dit ga je doen:

• Tot 1 januari 2022 werk je je in op alle onderdelen van het programma, daarna neem je de inhoudelijke coördinatie van BinnenBuiten op je.

• Op basis van het jaarplan werk je samen met twee collega's aan de voorbereiding, uitvoering van en monitoring door BinnenBuiten in de wijken van Den Haag.

• Je faciliteert kennisdeling en uitwisseling tussen de betrokken organisaties en over de wijken heen.

• Je houdt overzicht over de voortgang op basis van het werkplan en de begroting en rapporteert hierover aan de teamleider Cultuurparticipatie.

• Je draagt actief bij aan de positionering van BinnenBuiten in de stad, samen met de afdeling Marketing & Communicatie van CultuurSchakel.

Dit ben jij:

• Je hebt een sterke affiniteit met actieve kunst- en cultuurbeoefening door kinderen.

• Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie met planmatige coördinatie.

• Je hebt een passende opleiding gedaan en een HBO werk- en denkniveau.

• Je bent een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.

• Je kent de stad Den Haag op je duimpje en bij voorkeur woon je in of in de buurt van Den Haag.

Wij onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en willen als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Versterk jij als collega de diversiteit van ons team, dan gaat bij gelijke geschiktheid onze voorkeur uit naar jou!

Waar je komt te werken:

Binnen CultuurSchakel werken we met elkaar samen in een vriendelijke en informele sfeer. Je krijgt een plek in het levendige en diverse team van onze afdeling Cultuurparticipatie. We zijn gevestigd in het historische Koorenhuis, hartje centrum Den Haag, de tram stopt voor de deur.

Wat we je bieden

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar. De functie wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald op het niveau van schaal 8 van de CAO Kunsteducatie.

Wil jij deze baan?

Als jij degene bent naar wie wij zoeken, vul dan vóór 9 augustus via dit formulier je gegevens in en upload je cv en motivatiebrief. Noteer alvast dat de eerste gesprekken plaatsvinden op 17 en 18 augustus. De tweede gespreksronde is gepland op 23 augustus.

Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marjan van Gerwen, Projectleider BinnenBuiten, telefoon: 06-44 85 26 66 of e-mail marjanvangerwen@cultuurschakel.nl

Referenties en VOG vormen onderdeel van de procedure.

Wie

Volwassenen