Vakantiepas bestaat 25 jaar

Cultuur
5 juli 2021

De Vakantiepas bestaat 25 jaar en organiseerde samen met Natuur en Milieu Educatie van de gemeente Den Haag een feestelijke bijeenkomst met wethouder Kavita Parbudhayal.

Ruim 55.000 Haagse kinderen van 4 t/m 12 jaar ontvangen deze weken de VakantiePas op school. Behalve groep 6 van De Ark, die ontving de VakantiePas uit handen van wethouder Kavita Parbudhayal. Voordat zij de VakantiePassen uitdeelde en vragen beantwoordde van de kinderen, was er al in slootje gevist, waren er duikerwantsen en slakken gespot en was er kruidenboter gemaakt met kruiden uit de tuin van stadsboerderij Herweijerhoeve.

Onder het genot van beboterde broodjes en glazen met bubbels werd er vol trots teruggeblikt op 25 jaar VakantiePas en enthousiast gesproken over de activiteiten van 2021. In de VakantiePas staan namelijk meer dan 80 verschillende activiteiten, gratis of met korting! Het Zuiderpark heeft een apart katern met speciale ‘Zuiderpark Vakantiepark’ -activiteiten en acties. Dit naast het aanbod van ondermeer sportverenigingen, musea, workshops, restaurants en zwembaden.

Klik hier voor meer informatie over de Vakantiepas.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen