Nieuws uit Schilderswijk - Senioren

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Schilderswijk.nl stopt
schilderswijk.nl stopt
Inloopavond sporttoestellen F. Halsplein
Woensdag 6 maart a.s. inloopavond in Talentenhuis, Ferdinand Bolstraat 33. Inloop 18.00 uur, start 18.30 uur. Presentatie voorstellen om een van de pannakooien op het Frans Halspleintje te vervangen door sporttoestellen.Eet een broodje, stel je vragen en spreek tot slot je voorkeur uit.
BBO 6mrt 19u ipv 28febr bij De Paraplu!
DATUM Breed Buurt Overleg is GEWIJZIGD! van 28 februari naar 6 MAART 2024 aanvang 19:00uur bij bewonersorganisatie Schilderswijk De Paraplu, Van der Neerstraat 238. U bent van harte welkom. het BBO is in principe elke laatste woensdag van de maand.
Buur(t)vrouwen krijgt navolging!
Buur(t)vrouwen, de telkens weer terugkerende ontmoeting-tussen-vrouwen uit de Stationsbuurt, onze Schilderswijk en de Rivierenbuurt krijgt navolging.
WIJKAGENDA! kom naar BBO 31jan24 19uur
De volgende BBO vergadering is op woensdag 31 januari 2024 aanvang 19:00uur bij bewonersorganisatie De Paraplu, Van der Neerstraat 238Voor deze vergadering staat de agendapunt Wijkagenda centraal, Els Vermeulen en Isolde van Liefland (gemeente/ stadsdeel) zullen hierop verder tijdens de vergadering op ingaan.verslag Breed Buurt Overleg 29nov23:1.    Opening, voorzitter Alex,
Nieuwjaarsreceptie 2024, welkom 18 jan!
De Paraplu nodigt u van harte uit voor de Schilderswijk Nieuwjaarsreceptie 18 januari 2024 16u-19u
Hobbemaplein wordt gereorganiseerd
Begin December was er een inloopavond in de bibliotheek aan het Hobbemaplein. Het nieuwe ontwerp hing aan de wanden en vragen werden beantwoord.
10-jarig jubileum Schilderswijk Moeders
Een voorstelling die raakt, het persoonlijke verhaal van de Schilderswijk Moeders, wat zich al gaande ontvouwt in alle kwetsbaarheid en de verbindende kracht van hun werk in de Schilderswijk. Project Schilderwijk Moeders Het project Schilderswijk Moeders van buurthuis De Mussen bestaat 10 jaar. Al 10 jaar lang zet een groep van 23 getrainde, vrijwillige contactvrouwen uit de Haagse Schilderswijk zich in om de leefsituatie van kwetsbare gezinnen
Geslaagde aktie buurtteam Ho(e)fkade
buurtteam Ho(e)fkade voert 'Afval hoort in de afvalbak' actie
NU!!!!DE SCHILDERSWIJK ENERGIE REVOLUTIE
DE SCHILDERSWIJK ENERGIE REVOLUTIE: BETAAL MINDER VOOR ENERGIE
Maak kennis met: onze nieuwe wijkmanager
maak kennis met: onze nieuwe wijkmanager
Wijkmanager Renzo Steijvers vertrokken
10 jaar lang was hij namens de gemeente Den Haag (Stadsdeel Centrum) wijkmanager van de Schilderswijk, Renzo Steijvers. U bent hem waarschijnlijk wel eens tegengekomen in de wijk of tijdens een bijeenkomst. Deze zomer nam hij afscheid van zijn geliefde Schilderswijk om aan de slag te gaan als Wijkmanager in het gebied Binckhorst/Laakhavens. Hoe kijkt hij terug op zijn tijd in de Schilderswijk? Wat is er bereikt en wat zijn de mooiste herinneringen. Schilderswijk.nl sprak met hem.