Nieuws uit Schilderswijk - Kinderen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inloopavond sporttoestellen F. Halsplein
Woensdag 6 maart a.s. inloopavond in Talentenhuis, Ferdinand Bolstraat 33. Inloop 18.00 uur, start 18.30 uur. Presentatie voorstellen om een van de pannakooien op het Frans Halspleintje te vervangen door sporttoestellen.Eet een broodje, stel je vragen en spreek tot slot je voorkeur uit.
Nieuwjaarsreceptie 2024, welkom 18 jan!
De Paraplu nodigt u van harte uit voor de Schilderswijk Nieuwjaarsreceptie 18 januari 2024 16u-19u
Hobbemaplein wordt gereorganiseerd
Begin December was er een inloopavond in de bibliotheek aan het Hobbemaplein. Het nieuwe ontwerp hing aan de wanden en vragen werden beantwoord.
Groen: educatieve tuin Schildershoeve
De groentetuin in het Teniersplantsoen is omgebouwd naar een educatieve tuin.
Geslaagde aktie buurtteam Ho(e)fkade
buurtteam Ho(e)fkade voert 'Afval hoort in de afvalbak' actie
NU!!!!DE SCHILDERSWIJK ENERGIE REVOLUTIE
DE SCHILDERSWIJK ENERGIE REVOLUTIE: BETAAL MINDER VOOR ENERGIE
Wijkmanager Renzo Steijvers vertrokken
10 jaar lang was hij namens de gemeente Den Haag (Stadsdeel Centrum) wijkmanager van de Schilderswijk, Renzo Steijvers. U bent hem waarschijnlijk wel eens tegengekomen in de wijk of tijdens een bijeenkomst. Deze zomer nam hij afscheid van zijn geliefde Schilderswijk om aan de slag te gaan als Wijkmanager in het gebied Binckhorst/Laakhavens. Hoe kijkt hij terug op zijn tijd in de Schilderswijk? Wat is er bereikt en wat zijn de mooiste herinneringen. Schilderswijk.nl sprak met hem.
Stadsspeld voor Ali Kammyte
Gisteren - vrijdag 28 oktober - ontving Ali Kammyte in de buurtkamer Teniersplantsoen de Stadsspeld voor zijn inzet voor de Schilderswijk gedurende tientallen jaren. Met deze stadsspeld spreekt Den Haag haar waardering uit voor zijn inzet voor de buurt. Wethouder Martijn Balster kwam hem opspelden.Ali, we zijn trots op je, van Harte Gefeliciteerd!
Feestelijke heropening Oranjeplein
Op woensdag 4 oktober opende Wethouder Hilbert Bredemeijer samen met kinderen de vernieuwde Krajicek Playground op het Oranjeplein. Inclusieve sportmiddagTijdens de openingsmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur organiseerden de buurtsportcoaches van WSDH en Stichting Voorall activiteiten voor kinderen uit de buurt. Het programma was inclusief. Zo konden kinderen de speeltuin 'blind' leren kennen en was er een clinic rolstoelbasketbal. Ook was er
Open Dag!
Onze vereniging bestaat 75 jaar en op zaterdag 30 september 2023 organiseren wij een open dag met leuke activiteiten! Zowel jongeren als volwassenen kunnen komen knutselen, er staat een wervelvind machine en nog veel meer. Kom langs en leer ons kennen tijdens de open dag tijdens de braderie van 10:00 tot 17:00!
Doneer voor Marokko via Rode Kruis
De aardbeving van vorige week vrijdag heeft in Marokko grote sporen nagelaten. Om de slachtoffers en de mensen die getroffen zijn te helpen, is het Rode Kruis een actie gestart en kun je geld doneren. Via
Fête De La Nature in het Spinozahof
Fête de la Nature bij de Spinozahof De natuur inspireert, verwondert, maakt je blij. Op 2 september 2023 wordt de natuur gevierd in de Spinozahof. Welkom vanaf 13.00uur tot 19.00uur, Repelaerstraat 61.