BBO brief zomer 2020

20 juli 2020
Geachte BBO-ers,

Het is nog niet mogelijk om te vergaderen bij De Paraplu. Het bestuur is op zoek naar een alternatief zoals een grotere ruimte of een andere manier van vergaderen. We laten het weten.
Houdt in elk geval de reservering voor de BBO in uw agenda op 30 september, 28 oktober en 25 november!

Nieuwe secretaris Breed Buurt Overleg gezocht!
Madeleine heeft in maart bij het bestuur aangegeven dat ze na meer dan vier jaar wil stoppen met het secretariaat van de BBO om zich op een andere manier in te zetten voor de
Schilderswijk via De Paraplu. Heeft u belangstelling of weet u iemand? graag bericht naar info@parapludh.nl of 070 3809200. Voor informatie kunt u Madeleine bellen 06 2295 7210.

Informatie over zaken die lopen:
- De werkzaamheden voor het plaatsen van de pollen vanwege de afsluitingen voor doorgaand verkeer - Hoefkade tpv politiebureau en Parallelweg - zijn gestart op 22 juni.
- Groen in de buurt: er zijn dertien geveltuinen aangebracht langs de Vaillantlaan. Dit lokte veel positieve reacties uit, laat het weten als je ook belangstelling hebt!
- Het voorstel 'aanpak parkeeroverlast schilderswijk/transvaal' is vastgesteld. Het is aan de raadscommissie leefomgeving om te bespreken zodat het naar de gemeenteraad gaat (informatiebrief op te vragen bij info@citymondial.nl).
- De werkzaamheden om de Van der Vennestraat 30km te maken starten naar verwachting in het laatste kwartaal, de oplevering is dan het 1e kwartaal 2021.
- Hoefkade is aangepakt tussen Vaillantlaan en Heemstraat: de oversteek ter hoogte van de Bockstraat is vernieuwd
- Zaken die lopen: gebruik hopje Hobbema-plantsoen, klankbordgroep Vaillantlaan, afscheid Ismet Bingöl en ons jaar-onderwerp 'opgroeien in onze wijk in 2020'.

Met vriendelijke groet,
Mohani Ramlal, voorzitter
Madeleine Steigenga, secretaris

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Thijs Moesker
2