Naar de stadsboerderijen Kijk hier waar je op moet letten

5 juni 2020
We mogen weer samen naar buiten. Als het druk is, keren we om. En we houden 1,5 meter afstand van elkaar. Vanaf 2 juni gaan ook de Haagse stadsboerderijen stapje voor stapje weer open. Heb je ook zo'n zin om weer naar je favoriete geiten en cavia's te gaan? Hier lees je waar je op moet letten.

Na een stil voorjaar, mogen de Haagse stadsboerderijen vanaf 2 juni langzaam weer open. Om te zorgen dat iedereen weer veilig en verantwoord kan genieten van de dieren, hebben we een aantal duidelijke regels gemaakt. Zo vragen we je om je vooraf aan te melden, werken we met een tijdslot en hebben we een maximaal aantal bezoekers per locatie. Zo gaan we stap voor stap van start.

Dit zijn onze afspraken:

- Meld je vooraf aan. Er gelden aangepaste openingstijden en –dagen.
- Houd 1,5 meter afstand van anderen
- Gebouwen, stallen en toiletten blijven voorlopig gesloten
- Bezoekers zijn gedurende 1 uur welkom
- Jonger dan 12? Kom dan met een meerderjarige. Volg de looproutes
- Volg altijd de aanwijzingen van het personeel.
- Is het druk? Kom dan op een ander moment terug.

Uiteraard gelden daarnaast ook de algemene regels van het RIVM als thuisblijven bij klachten, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog en regelmatig de handen wassen met zeep.

Meld je aan voor je bezoek

Om het veilig en verantwoord te houden voor bezoekers en personeel, kunnen we maar een beperkt aantal bezoekers per keer binnen laten. Om filevorming te voorkomen, vragen wij bezoekers vooraf online te reserveren via de website van de landelijke vereniging vSKBN (let op: dit is geen website van de gemeente Den Haag). Klik in onderstaande tabel op de naam van de stadsboerderij die je wilt bezoeken en dan kom je vanzelf bij het juiste formulier terecht.

Bij een bezoek aan de boerderij krijgt iedere bezoeker (jong en oud) een speciaal nummer mee. Hiermee kunnen wij makkelijk bijhouden hoeveel bezoekers er binnen zijn. Als je de stadsboererij verlaat, lever je het nummer weer in en wassen wij het met water en zeep.

Kijk voor openingstijden een informatiefilmpje en meer informatie op onderstaande link.

Bron: DenHaag.nl

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Thijs Moesker
-34