Bibliotheek Den Haag verlengt sluitingsperiode tot 25 mei

28-04-2020

Bibliotheek Den Haag volgt de ontwikkelingen rond het Coronavirus voortdurend. Eerder al sloot zij net als andere publieke locaties haar deuren, om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. De regering maakte 21 april tijdens een persconferentie bekend dat de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus verlengd worden tot 20 mei. In het verlengde hiervan blijft Bibliotheek Den Haag helaas ook langer dicht, vooralsnog tot maandag 25 mei.

Als gevolg van de tijdelijke sluiting kunt u niet terecht in de bibliotheken. Maakt u zich geen zorgen over boetes: die berekenen we niet over de periode dat wij gesloten zijn.

Reserveren
Tijdens de periode dat de bibliotheken gesloten zijn, kunt u niet reserveren. Al gemaakte reserveringen kunt u afhalen als de bibliotheken weer open gaan.

Activiteiten en evenementen tot 1 juni afgelast
Tot 1 juni vervallen alle evenementen en activiteiten die in de bibliotheek zouden plaatsvinden. Kocht u een kaartje of reserveerde u via Eventbrite, dan wordt deze gerestitueerd of geannuleerd. Heeft u via een andere weg een kaartje gekocht, neem dan na heropening van onzevestigingen contact op met de medewerkers van de bibliotheekvestiging waar de activiteit zou zijn. Zij kunnen u vertellen of de bibliotheek de activiteit verplaatst of helemaal niet meer laat doorgaan.

We houden u op de hoogte
Bij veranderingen houden wij u op de hoogte via deze website en via onze social mediakanalen.

Bron: Bibliotheekdenhaag.nl

Waar

Wagenstraat 185 Den Haag

Contact

Thijs Moesker
Contactpersoon

Neem contact op met Thijs:

-34