Buurtcentrum De Mussen en Dierenambulance Den Haag slaan handen ineen

24-04-2020

Op donderdag 23 april rukt de Dierenambulance Den Haag uit voor een heel bijzondere rit: het uitdelen van flyers en knutseltassen van buurtcentrum De Mussen aan kinderen in de Schilderswijk.

Vanwege de coronacrisis heeft buurtcentrum De Mussen de deuren moeten sluiten en ook in de meivakantie zal dat nog zo zijn. Maar niet getreurd, want online gaan de activiteiten door. Iedere dag verschijnen er op de social mediakanalen leuke activiteiten die kinderen zelf kunnen doen. De meivakantie vraagt natuurlijk om een extra bijzonder aanbod. En daar komt de Dierenambulance om de hoek kijken.

Dierenambulance Den Haag heeft speciaal voor het buurtcentrum een filmpje gemaakt waarin de kinderen kunnen zien wat er allemaal gebeurt op de ambulance en in het hospitaal. Leerzaam en leuk tegelijkertijd! De kinderen ontvangen een knutselbox van De Mussen en de Dierenambulance zal helpen bij het uitdelen hiervan. Normaal gesproken zou daar in deze tijd van het jaar geen tijd voor zijn, maar door de coronacrisis heeft de Dierenambulance het iets rustiger dan anders: veel mensen werken thuis, waardoor er minder dieren worden aangereden. Zo is er toch nog een voordeeltje aan de crisis.

Leuk weetje: De Mussen is het oudste buurtcentrum van Nederland en De Dierenambulance Den Haag is de oudste dierenambulance van Nederland. Mooi dat deze twee Haagse partijen nu de handen ineen slaan voor de kinderen in de Schilderswijk.

Waar

Wagenstraat 185 Den Haag

Contact

Thijs Moesker
Contactpersoon

Neem contact op met Thijs:

-46