Jeugdwerk gesloten tm 6 April

Ontmoeten
17 maart 2020
Beste ouders/ verzorgers,

Bij jullie waarschijnlijk al bekend, is sinds gisteren 15 mrt 2020, door het kabinet besloten de maatregelen rond het coronavirus aan te scherpen.

Hierin is bekend gemaakt dat ook scholen, horeca en meerdere bedrijven de deuren sluiten om verspreiding van het virus te voorkomen.

Zo zal ook Stichting Jeugdwerk alle locaties vanaf heden sluiten. Tot nu toe staat deze maatregel vast tot en met 6 april 2020. Wij hopen op begrip van ieder om de gestelde maatregelen en afspraken in acht te nemen.

Mochten er dingen wijzigen of aanvullingen komen op dit besluit dan zullen wij u daarvan op de hoogte stellen.

Tevens is er een speciaal telefoonnummer geopend waar ouderen en zieke mensen terechtkunnen met vragen rond het coronavirus. Het nummer is 070- 4455888. Deze hulplijn is bedoeld voor de kwetsbaarste mensen zoals ouderen die door het virus hun huis niet meer uit kunnen en/ of zieken in hun omgeving.

Dit nummer kan ook worden gebeld voor praktische tips, bijvoorbeeld uitleggen hoe mensen online boodschappen kunnen doen. Als blijkt dat de telefonische hulp niet voldoende is kan er worden gekeken of hier vrijwilligers voor kunnen worden ingezet.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben, verblijven wij,

met vriendelijke groet,

Stichting Jeugdwerk

Team de Jeugdhaven
Team SamSam
Team SamSon

Waar

Van Ostadestraat 225
Den Haag

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Suzanne Heemskerk
-6