Gestemd op speeltoestellen Oranjeplein

Wonen
29 november 2022

Zaterdag 26 november konden kinderen met hun ouders uit de omgeving Oranjeplein hun stem uitbrengen op speeltoestellen. In het voorjaar 2023 wordt een aantal speeltoestellen voor de kleinste kinderen vervangen. In een tent op het Oranjeplein kozen moeders met kinderen welke ontwerpen zij het fijnst vonden om in te spelen. De stemsessie werd samen met welzijnsorganisatie Wijkz en de bewonersorganisatie Stationsbuurt georganiseerd.

Vervanging deel speeltoestellen Oranjeplein

De gemeente gaat een deel van de speeltoestellen op het Oranjeplein vervangen. Dit gebeurt in fasen. Eind november 2022 wordt gestart met het vernieuwen van de Krajicek Playground. De speeltoestellen voor de kleinsten worden in het voorjaar 2023 vervangen.

Definitief ontwerp

Het definitieve ontwerp wordt gekozen op basis van “de meeste stemmen gelden”. Wanneer de stemmen zijn geteld, wordt bekend welk ontwerp er gaat komen.

Vragen?

Voor vragen over het stemmen voor de speeltoestellen voor de kleinsten. Neem dan contact op met speelbeheerder John Oosterbeek. U kunt hem bereiken tijdens kantooruren via telefoonnummer 14070 of u kunt mailen naar centrum@denhaag.nl.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen