SCHILDERSWIJK FESTIVAL OP 17 SEPTEMBER

Sociaal
14 september 2022

Op zaterdag 17 september organiseren wij op het Jacob van Campenplein het Schilderswijk Festival.

Het Schilderswijkfestival is een jaarlijks terugkerend feest dat georganiseerd wordt voor- en door bewoners en organisaties uit de Schilderswijk. Bewonersorganisatie De Paraplu initieert dit festival in samenwerking met vele betrokkenen uit de wijk.

Het thema voor het Schilderswijk Festival 2022 zal zijn: Verbinding en saamhorigheid.

Het doel van dit evenement is om de positieve kant van de Schilderswijk en zijn bewoners centraal te laten staan. Deze editie staat in het teken van:

· De multiculturele wijk;

· Diversiteit in culinaire- en culturele verschillen;

· Gezondheid;

· Verbinding en saamhorigheid;

· Vluchtelingen een podium bieden te participeren.

Programma

Vanaf 8.00 uur ’s morgens begint de opbouw van springkussens, kraampjes enz. Het podiumprogramma begint om 12.00 uur. Verschillende lokale bands en dj’s zullen optreden. Art-S-Cool viert haar 10-jarige bestaan tijdens het festival. Daarnaast zijn er diverse speelattributen voor de kinderen zoals een trampoline, luchtkussens, Jeux de boules EN NOG VEEL MEER. Het programma eindigt om 18.00 uur. De afbouw begint direct daarna en zal hoogstwaarschijnlijk tot 20:30 duren.

 Informatie en contact

Als u voor- of tijdens het festival vragen hebt of iets wilt delen, kunt u contact opnemen met telefoonnummer 070-3809200. U kunt ook mailen: info@parapludh.nl

 Wij hopen u allen te verwelkomen.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk