Laag inkomen? Voordelige zorgverzekering

Gezondheid
25 november 2021

Tot en met 31 december kunt u overstappen naar een andere zorgverzekering. Voor Hagenaars met een laag inkomen heeft zorgverzekeraar VGZ samen met de gemeente de Haagse zorgverzekering samengesteld. 

De Haagse zorgverzekering is een voordelige zorgverzekering met uitgebreide vergoedingen voor fysiotherapie, tandarts en brillen of lenzen. De gemeente betaalt, afhankelijk van uw financiële situatie, mee aan uw zorgpremie.

Heeft u regelmatig of veel zorg nodig? Kies dan voor het VGZ Den Haagpakket. Uw eigen risico van €385,- is dan meeverzekerd. Zo heeft u geen onverwachtse kosten. Heeft u weinig zorgkosten? Dan kunt u kiezen voor het VGZ Den Haagpakket Compact pakket. U ontvangt dan geen bijdrage van de gemeente en ook is het eigen risico niet meeverzekerd.

Meer informatie vindt u op www.denhaag.nl/zorgverzekering. Of bel de klantenservice van de gemeente op telefoonnummer (070) 353 75 00.

VGZ helpt u ook graag met uitgebreide informatie. Kijk op www.vgz.nl/denhaag of bel 0800 020 01 53. Via www.gezondverzekerd.nl/denhaag kunt u zich aanmelden bij VGZ.

Bron: Stadskrant

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk