Online interview voor schoolproject

Gevraagd
Helpen
Wij zijn vijf eerstejaarsstudenten van de Haagse Hogeschool. Vanuit de opleiding Integrale Veiligheidskunde doen wij een onderzoek in de Schilderswijk. Voor onze Integrale Veiligheidsopdracht doen wij een onderzoek naar de toepassing van veilig ontwerp en beheer in de openbare ruimte. Wij kijken dan met name hoe dit invloed heeft op de veiligheid en het veiligheidsgevoel in de Schilderswijk.

We hebben afgelopen weken in de wijk rond gelopen om te zien hoe de openbare ruimte is ontworpen en ingedeeld. Ook hebben we een rondleiding van de wijkagent gehad. Naast onze eigen bevindingen zijn we ook benieuwd hoe de bewoners en andere betrokkenen de openbare ruimte ervaren met betrekking tot de (on)veiligheid.

Voor ons onderzoek wilden we enkele fysieke interviews houden, zodat we een breed beeld konden krijgen van de Schilderswijk en betrokken personen/groepen. In verband met het coronavirus wordt het lastig om fysiek contact te leggen met personen die we graag willen interviewen. Via deze weg willen u vragen of u eventueel enkele vragen voor ons wil beantwoorden. Deze vragen gaan over Wijkpark Schilderswijk. Wij willen u vragen stellen over o.a. de inrichting van de openbare ruimte, uw veiligheidsgevoel hierbij en wat er eventueel verbeterd zou kunnen worden.

Het interview kunnen we telefonisch houden, maar u kunt de vragen ook via de mail beantwoorden. Mocht u ons willen helpen, zou u dan een email naar 19035551@student.hhs.nl willen sturen. Als u bereid bent een interview telefonisch af te leggen, dan horen we dat natuurlijk graag van u! Als u vragen heeft, horen we dat natuurlijk ook graag.

We hopen snel van jullie te horen!!

Groetjes
Hendrik, Lisa, Jalise, Lydia en Kiki

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Prijs

€0.00

Contact

Hendrik Hus
Contactpersoon

Neem contact op met Hendrik :

-12