Nieuws uit Buurtcentrum De Mussen - Cultuur

Zomerschool De Mussen week 2
De eerste 2 weken Zomerschool zitten er alweer op. Wat een leuke groep kinderen en docenten en vrijwilligers! En wat een leuke activiteiten en workshops. De kinderen hebben ervan genoten! En ook nog eens van alles geleerd over dieren, social media, het Koningshuis, junkfood en beroemd zijn. Op naar Zomerschool week 3 voor groep 4-5 en 6-7 bij De Mussen aankomende week!
Extra week Zomerschool De Mussen
De Mussen organiseert in de week van 3 t/m 7 augustus een extra week Zomerschool! In de ochtend gaan we werken aan taal en woordenschat, in de middag zijn er allerlei leuke workshops, activiteiten en uitjes! Deze Zomerschool week is voor kinderen van groep 4, 5, 6 en 7. Wilt u uw kind inschrijven? Er zijn nog een paar plekken vrij! Neem contact op met Suzan Coolen: suzan.coolen@demussen.nl
Open dagen Peuteropvang De Mussen
Ouders met een peuter vanaf de leeftijd van 1 jaar zijn van harte welkom tijdens de open dagen! Op 10 en 11 februari zetten we onze deuren open. Loop even binnen voor meer informatie. U kunt uw peuter desgewenst gelijk inschrijven!
Activiteitenprogrammas krokusvakantie
De krokusvakantie komt eraan! We hebben weer veel leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De inschrijving is al geopend; wacht niet te lang: vol = vol!